Záznam konference Modliteb 24-7

V květnu se v Brně uskutečnila konference Modliteb 24-7, z které máme k dispozici video i audio záznam pro všechny zájemce.

Název konference Zlomené srdce odráží téma nezodpovězených modliteb, o kterých mluvil hlavní řečník Pete Greig, zakladatel Modliteb 24-7. Pete ve svém slově odhalil vlastní příběh bolesti a volání k Bohu v momentu, kdy neviděl žádnou Boží odpověď a změnu jeho těžké situace. Na konferenci jsme zároveň představili Petovu knihu Když Bůh mlčí, kde se zabývá tématem nevyslyšených modliteb velmi do hloubky.

V odpoledním bloku jsme slyšeli Jirku Ungera, který mluvil o modlitbách, sociální spravedlnosti a o tom, jak se můžeme zaměřit v modlitbách za potřebné lidi v našem okolí. Druhý odpolední řečník Julo Slovák sdílí svůj životní příběh modliteb, služby a zázraků, ale také zkoušek, bolesti, ztráty a zápasu víry, které zažívá ve své službě na Slovensku.

Před večeří se uskutečnila velmi zajímavá panelová diskuze se všemi řečníky a také s dalšími vedoucími z hnutí Modliteb 24-7. Na závěr konference se uskutečnil večer modliteb a chval, jehož součástí bylo vyučování Peta Greiga na téma Boží zlomené srdce v kontextu České republiky.

Jako organizátoři jsme byli nadšení, že konference se zúčastnilo 400 účastníků, kteří odjížděli povzbuzení a potěšeni Božím slovem, které na konferenci zaznělo. Jsme vděčni Pánu Bohu, že setkání velmi požehnal a my jsme mohli slyšet řadu pozitivních reakcí a svědectví, které nám účastníci zaslali.

Všechny slova z konference si můžete pustit na Youtube kanálu Modliteb 24-7 nebo níže v tomto článku. K dispozici máme i čistě zvukovou podobu ve formátu MP3, kterou si můžete stáhnout a poslouchat doma na počítači, v autě apod.

Všechny záznamy jsou zdarma a je možné je volně šířit. Pokud byste chtěli podpořit naši službu finančně, tak se můžete zapojit do naší kampaně 100x100, kde hledáme 100 podporovatelů, kteří by v následujících 12 měsících přispěli částkou 100 kč měsíčně. Aktuálně hledáme posledních 29 podporovatelů.

Audio záznam
Pro stažení klikněte pravým tlačítkem myši na červený odkaz níže a zvolte "Uložit odkaz jako".

Pete Greig - Nevyslyšené modlitby

Jiří Unger - Modlitby za naše okolí

Julo Slovák - Modlitby a naše sny

Konference 24-7 - panelová diskuze

Pete Greig - Boží zlomené srdce

Video záznam