Hledáme 100 podporovatelů

I v letošním roce hledáme finanční podporu pro fungování a rozvoj Modliteb 24-7 v České republice. Pokud Vám modlitby leží na srdci, zapojte se do naší kampaně 100x100.

V rámci kampaně 100x100 hledáme 100 nových dárců, kteří by podporovali Modlitby 24-7 každý měsíc v následujícím roce částkou 100 Kč. Pokud někomu nevyhovuje pravidelné zasílání, je možné svou podporu poslat také jednorázovou platbou.

Možná Vám přijde 100 Kč jako malá částka. V dnešní době si za 100 Kč můžeme v kavárně koupit třeba tři espressa, nebo dětem můžeme koupit dvě kvalitní čokolády a nebo si v restauraci dáme obědové menu. Avšak pro nás to je částka důležitá a potřebná pro fungování a také další rozvoj modliteb.

Finance získané od dárců používáme pro pokrytí nákladů na pomoc s rozjezdem modlitebních řetězců na nových místech, na podporu stávajících organizátorů modliteb, na provozování a rozvoj webových stránek, na tvorbu podpůrných materiálů, na předávání vize a hodnot 24-7 a samozřejmě také na administrativní úkoly. Aktuálně také připravujeme konferenci a knihu o nevyslyšených modlitbách. To vše je náplní práce, kterou vykonává v rámci svého částečného úvazku Daniel Raška, o jehož zapojení je více informací zde.

Pokud se rozhodnete Modlitby 24-7 podporovat, vyplňte prosím náš formulář pro nové dárce, kde se také dozvíte číslo účtu a správný specifický a variabilní symbol. Na začátku nového kalendářního roku Vám vystavíme a pošleme potvrzení o darech.

Za Vaši podporu děkujeme, velmi si jí vážíme.