Zakladatel Modliteb 24-7 Pete Greig přijede do ČR

Do České republiky přijede začátkem května Pete Greig, který přijal pozvání být hlavním řečníkem na jednodenní konferenci, kterou připravují Modlitby 24-7.

Pete Greig je spisovatel, zakladatel sborů a také zakladatel modlitebního hnutí 24-7 Prayer (Modlitby 24-7). Se svou ženou Sammy vede sbor Emmaus Rd. v Guildfordu, slouží jako viceprezident křesťanské neziskové organizace Tearfund a posledních 7 let pracoval v týmu vedení sboru HTB v Londýně, kde měl na starosti oblast modliteb.

Peta jsme zvali do České republiky již v roce 2010, ale nakonec jsme po společném rozhovoru usoudili, že ještě není ten správný čas. Letos jsme s Petem mluvili znova a s prosbou, aby mluvil na naší konferenci o tématu modliteb, na které Bůh jakoby nereaguje. Jsme moc rádi, že Pete pozvání přijal a bude s námi sdílet i své zkušenosti s nevyslyšenou modlitbou, která je nedílnou a někdy bolestivou součástí našeho života,“  uvedl Daniel Raška, hlavní koordinátor Modliteb 24-7.

Název konference je „Zlomené srdce“ a uskuteční se 7. května od 10.00 v konferenčním sále na Nových Sadech 37 v Brně. Další řečníci budou Kateřina Lachmanová a Jiří Unger. Chvály povede Gina s kapelou Donebevolající.

Více informací o konferenci najdete na webových stránkách modlitby24-7.cz/zlomenesrdce.