Pobyt v tichu s Bohem

Mé srdce si opakuje tvoji výzvu: „Hledejte mou tvář.“ Hospodine, tvář tvou hledám. Žalm 27,8

Ztišit se a pobýt s Pánem Bohem můžeme ve svém životě celkem kdykoliv a kdekoliv. Tento pobyt je ale výjimečný v tom, že se nemusíme starat o běžné starosti, které nás během všedních dnů rozptylují, a můžeme být plně soustředění na Boha.

Pobyt proběhne na zámku ve Štěkni, kde bude mít každý účastník k dispozici vlastní pokoj. Můžete se rozhodnout, jestli si během pobytu objednáte jídlo (snídani, oběd a večeři) nebo zda zvolíte nějakou formu půstu a přivezete si například vlastní ovoce a zeleninu nebo třeba jen chléb.

Pobyt zahájíme společným úvodem v pondělí večer (22.4.) a ukončíme v sobotu ráno (27.4.) společnou snídaní, na kterou vás zveme. Každý den budeme společně ráno číst z Božího slova a poté budou mít účastníci prostor na individuální čas s Pánem Bohem. Čas můžete strávit na pokoji, jít do zámecké zahrady nebo vyjít na procházku do okolní přírody a vnímat Boží stvoření.

Během dne si mohou účastníci také domluvit setkání s vedoucím pobytu Markem Chvátalem, který jim bude připraven poskytnout duchovní doprovázení. Každý večer bude prostor pro společné sdílení prožitků z daného dne, toto setkání je pro účastníky dobrovolné.

Předchozí účastníci pobytů prožili skrze tyto pobyty vnitřní proměnu a hluboký odpočinek. Mnozí získali větší vnímavost na Pána Boha nebo vyzbrojení do dalšího životního období.

Místo: Štěkeň – bývalý zámek, který dnes slouží jako klášter
Termín: 22. 4. - 27. 4. 2024
Cena: 4 100 Kč (bez jídla)
Registrace: odkaz na registrační formulář

Pořádají: Modlitby 24-7 a Hledámboha.cz. Pobyt povede Marek Chvátal, ředitel HledamBoha.cz a bývalý kapucín, který pořádal již 10 pobytů v tichu.

Kapacita je omezena. Pokud máte o pobyt zájem, hlaste se přes formulář nebo níže přes QR kód. V mailu vám po přihlášení pošleme další informace týkající se platby a dalších praktických pokynů.

Šárka Šimečková

QR kód pro přihlášení: