Víkend v Havířově

Sbor Církve bratrské v Havířově zasvětil minulý víkend modlitbám a děly se veliké věci.

Od pátku 25.11. do neděle 27.11. se lidé z havířovského sboru Církve bratrské rozhodli se modlit. Stejně jako v červnu, kdy zde také proběhl víkendový modlitební řetězec, tak i tentokrát místnost připravili muži a to přímo v modlitebně CB. Jako modlitební místnost posloužila jedna z menších kluboven (viz obrázek).

Snad všichni, kteří v místnosti strávili čas na modlitbách byli dotčeni Duchem Svatým. Mimo jiné i jeden teenager, který se na poslední chvíli rozhodl jít se modlit s maminkou, a to i když zrovna neproživali lehké období. Tento mladík se pak svěřil kazateli, že při těch modlitbách prožil osvobození a rozhodl se odevzdat svůj život Bohu!

V Havířově se modlili všichni - mladí, staří, dorostenci, mládežníci i maminky s dětmi. Jedna maminka se šla modlit se svou sedmiletou dcerou. Ta si to náramně užila - malovala, zpívala, připsala své modlitby k modlitbám ostatních a prý to bylo “jako na táboře”. :)

A ještě jedna pozitivní zpráva pro organizátory budoucích modlitebních řetězců: pokud si zoufáte, že ještě 2 hodiny před začátkem modliteb není místnost obsazená, nezoufejte! V Havířově ještě hodinu před vypuknutím všeho byl rozpis zaplněn jen z poloviny… ale nakonec si lidé podávali dveře a až na tři noční hodiny byla místnost plně vytížená!