Sbírka pro modlitební karavan

Využijte jedinečnou příležitost podílet se na šíření Božího království v naší zemi formou finančního příspěvku na provoz služby modlitebního karavanu.

Staňte se součástí služby Modliteb 24-7 a pomozte nám do konce léta najít 500.000 Kč na službu dvou modlitebních karavanů, se kterými od června do září vyrážíme na 19 výjezdů do českých měst. Díky vaší podpoře budeme moci mluvit s lidmi o životě, o Bohu, modlit se s nimi, pomoci jim a vést je ke Kristu.

Naše mise je být s lidmi; ukázat jim, že je máme rádi, a přitom se sdílet o Ježíši. Chceme dát lidem příležitost setkat se s Pánem Bohem, ať už ho znají nebo ne. Nabízíme jim modlitbu, protože věříme, že Pán Bůh může jednat v jejich životech, a lidé ho budou moci poznat.

Spolu s dobrovolníky, kteří jsou ze všech koutů naší země, cestujeme do různých měst, kde spolupracujeme s lidmi z místních církví. Před karavanem postavíme malé kavárenské posezení, přirozeně navazujeme kontakty s lidmi a čekáme, jak bude Bůh jednat. Lidé jsou zvědaví, zastavují se, posedí, dají si kávu, vodu nebo ovoce a snadno vznikají rozhovory a příležitosti k modlitbám.

V minulém roce jsme navštívili 8 měst, kde nám pomáhalo 100 dobrovolníků z 10 církevních denominací. Měli jsme s lidmi stovky rozhovorů a modliteb a pomohli jsme 7 lidem odevzdat svůj život Bohu.

 

Pro letošní rok jsme zdvojnásobili kapacitu. Přijali jsme druhého pracovníka, máme druhý karavan a nové dobrovolníky. Finance potřebujeme na pokrytí dvou pracovních úvazků, na renovaci karavanu, materiál, vybavení, náklady na cestování a občerstvení u karavanu.

Můžete si vybrat z více způsobů platby:

  • bankovním převodem
  • QR platbu
  • přes platební bránu darujme.cz (viz níže pod kontaktním formulářem)

Pokud k platbě použijete bankovní převod nebo QR kód, vyplňte prosím kontaktní formulář. Děkujeme!

Číslo účtu: 2500723095/2010
Variabilní symbol: číslo Vašeho mobilu
Specifický symbol: 777

Všechny položky jsou povinné.
Pravidelnost * jednorázově měsíčně