Modlitební začátek roku

Modlitby s tématem shalom.

V Malenovicích se již stalo tradicí, že začátkem roku je uspořádán modlitební řetězec 24-3, který vždy pracovníci Křesťanské akademie mladých s očekáváním vyhlíží. Lidé, kteří stojí za službami jako je Fusion, Exit Tour, English Camps, Edge Sports, Škola pro život, nebo kteří provozují konferenční centrum v Malenovicích se shodují, že právě ztišení na modlitbách a hledání nasměrování je ideálním začátkem roku. Jak říká ředitel KAMu Milan Michalko: “Broušení kosy nezdržuje žeň.”

Letošní ročník provázelo téma Shalom - tedy pokoj, harmonie, bezpečí a úplnost - o kterém se modlitebníci mohli více dozvědět ze čtyř připravených plakátů. V modlitební místnosti pak mnozí Shalom prožili na vlastní kůži.

Modlitby se konaly ve sklípku roubenky s názvem Malenka v areálu konferenčního centra. I vzhledem k tématu řetězce byl sklípek jen jednoduše vyzdoben. Nechybělo houpací křeslo a byla zde možnost své modlitby kreativně vyjádřit kresbou do písku nebo malovat na velký arch papíru. Prohlédnutím fotek z Malenovic posuďte sami, nakolik opravdový Shalom prostupoval modlitební místnost i modlitebníky.