Hledáme nové podporovatele

Staňte se součástí Modliteb 24-7 a pomozte nám, abychom mohli dál pokračovat v naší misi – Pomáhat druhým modlit se.

Hledáme 200 dárců, kteří by nám pravidelně každý měsíc darovali 200 Kč. Dnes si můžete dát za 200 Kč jeden dobrý hamburger nebo zajít do kavárny, ale pro nás to je velká částka a pravidelnost podpory klíčová.

Finance jsou pro nás dobrodružství každý rok a nyní při velkém růstu cen to je ještě intenzivnější. Minulý rok jsme zažili zázrak, kdy nám v létě chybělo 500.000 Kč na financování služby karavanu, vyhlásili jsme sbírku a na konci roku jsme byli 136 Kč v plusu. Nyní potřebujeme najít pravidelné podporovatele, kteří nám umožní mít dlouhodobější finanční výhled a stabilitu.

Jako Modlitby 24-7 pomáháme rozvíjet modlitební život lidí skrze modlitební řetězce a materiály inspirující k modlitbě. Dále přinášíme obsah na sociální sítě a vyučování formou přednášek nebo kurzu Jaksemodlit.cz. Největší podíl naší práce připadá na službu modlitebního karavanu. Minulý rok jsme kromě stovek rozhovorů a modliteb s lidmi na ulici prožili velikou radost, když se při naší službě 16 lidí rozhodlo vydat svůj život Pánu Bohu.

Kromě pokrytí aktuálních nákladů stávající práce máme i nápady, jak službu posunout a zapojit více lidí. Staňte se skrze pravidelné dárcovství součástí naší práce a pomozte nám ji nejen udržet, ale i rozvinout.

Pokud jste se rozhodli pomoci, na stránce http://www.modlitby24-7.cz/podpora najdete informace, jak darovat. Prosíme vyplňte i formulář, který je umístěn hned pod informacemi k platbě. Moc děkujeme.

Daniel Raška