Aplikace Modlitby 24-7 pro iOS a Android

Zapojujete se do modlitebních řetězců pravidelně? Připravili jsme pro Vás aplikace pro registraci do modliteb pro chytré telefony se systémem Android a nově také iOS.

Pokud se do modlitebního řetězce ve vašem městě zapojujete pravidelně a máte chytrý telefon, tak můžete pro přihlášení i případné odhlášení využít zdarma mobilní aplikaci pro telefony se systémem Android a nově i pro iPhony.

Pro využití aplikací je potřeba mít na webu Vašeho města účet, přes který si na modlitby hlásíte a přes který se přihlásíte i v mobilní aplikaci, abyste mohli své přihlášení do modliteb také odhlásit. Odhlášení je možné nejpozději 48 hod před Vaším časem. Pokud účet ještě nemáte, tak jej lze získat na webu Vašeho modlitebního řetězce v menu Registrace.

Aplikaci pro mobily s Androidem (Samsung, Huawei, Lenovo, Honor, Xiaomi atd.) si lze stánout a nainstalovat přes obchod Google Play zde (https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.wrzecionko_ondrej.modlitby24_7).

Aplikaci Modlitby 24-7 pro iPhone lze nainstalovat v App Storu (https://appsto.re/cz/CNJklb.i). Aplikace zatím nefunguje pro tablety iPad.

Obě aplikace naprogramoval Ondřej Wrzecionko, kterému za to moc děkujeme. Pokud najdete v aplikacích nějaké chyby nebo budete mít nápad na vylepšení, tak prosím napište na e-mail daniel(zavináč)modlitby24-7.cz.