Alianční týden modliteb pro mládež 2017

Česká evangelikální aliance a Modlitby 24-7 zvou mládeže k uspořádání modlitebních řetězů v rámci Aliančního týdne modliteb 8. - 15. ledna 2017.
  • Chtěli byste začít nový rok společnými modlitbami?
  • Lákalo by vás udělat modlitební řetěz společně s mládežemi ve vašem městě nebo v rámci vaší mládeže?
  • Chtěli byste prohloubit své spojení se skutečným Bohem, Ježíšem Kristem, který nás miluje, naslouchá nám a odpovídá na naše modlitby a zažít modlitbu jako oboustrannou komunikaci s Bohem, který mění náš život a vstupuje i do neřešitelných situací?

Pokud byste chtěli uspořádat modlitební řetěz ve vašem městě:

  • Domluvte se v rámci mládeží, kdo by si vzal uspořádání na starosti.
  • Stačí udělat jeden 24h řetěz, který je možné začít nebo zakončit večerem chval.
  • Přečtěte si Nápady a zvolte si nejlepší místo.
  • Pokud chcete poradit s praktickými otázkami rozběhnutí modlitební místnosti nebo dostat grafiku a plakáty pro pozvání lidí, stačí kontaktovat Daniela Rašku, který se stará o rozvoj 24-7, na adrese daniel(zavináč)modlitby24-7.cz.
  • Každému místu bude na www.modlitby24-7.cz/tvoje_mesto poskytnuta webová stránka, kde si můžete zveřejnit informace o modlitebním řetězci a kde si lidé mohou rezervovat svůj čas v modlitební místnosti. Na mapě uvidíte i jiné mládeže a místa, kdo se právě lidé modlí.
  • Dáme Vám k dispozici také video Proč se modlit (formát MP4/MOV) a řadu dalších materiálů.

Dáme dohromady 30 modlitebních řetězů mládeží?

Přidáš se i se svou mládeží?

 

Modlitby 24-7 jsou mezinárodním a mezicírkevním modlitebním hnutím. Mottem Modliteb 24-7 je modlitba, misie a spravedlnost. Chceme se modlit za své bližní a společnost, být proměněni Ježíšem Kristem tak, abychom milovali lidi stejně jako on a byli schopni přinášet dobrou zprávu, lásku a spravedlnost do všech oblastí společnosti. Modlitby 24-7 jsou v České republice reprezentovány sítí modlitebních místností a lidí, kteří se zapojují do modlitebních řetězců.

Česká evangelikální aliance je největší síť evangelikálních denominací, sborů, organizací i jednotlivců v ČR. Naším cílem je inspirovat evangelikální křesťany ke sdílení evangelia, službě a spolupráci a být jejich hlasem v dnešní společnosti. ČEA dlouhodobě působí jako platforma pro přátelství, podporu, vzdělávání a propojování a podporu lidí s vizí pro misijní církev, zakládání a obnovu sborů, inovaci a rozvoj další generace křesťanských vedoucích v ČR. Každoročně pořádá také Alianční týden modliteb, který se koná nepřetržitě již od roku 1856.